Save Space Creator

Ik help je een veilige plek te creêren zodat jij je licht kan laten schijnen

Als persoon

Als kind was ik al alert op alles en iedereen om mij heen. Er kwam veel bij mij naar binnen en omdat dit vaak zo overweldigend was, trok ik mij terug in stilte. Ik deed wat er van mij gevraagd en verwacht werd en daarmee raakte ik steeds meer verwijderd van mijzelf. Mijn pubertijd was dan ook een periode met weinig zelfvertrouwen en veel onzekerheid.

Achteraf zie ik dat alles gebeurt om een reden. Dat de grootste lessen in je leven -hetgeen waar je keer op keer tegenaan loopt- je kracht spiegelen en je kwaliteiten bevatten voor dit leven hier op aarde. Zo draait het in mijn leven om veilig voelen in mijn eigen lichaam (alleen maar hoeven ‘zijn’ vanuit veiligheid) en onvoorwaardelijke liefde.

En toch ben ik nooit de uitdaging uit de weg gegaan. Mijn enorme behoefte aan persoonlijk ontwikkeling en nieuwsgierigheid haalde mij steeds weer uit mijn comfortzone. Een grote stap nam ik in 2014 door mijn vaste baan op te zeggen om volledig met mijn eigen bedrijf OmgevingMakers aan de slag te gaan. Dit moest gebeuren om me in volledige vrijheid en met ongelofelijk snelheid -vanuit mijn eigen energie en kunnen- te ontwikkelen.

Mijn kracht ligt in het complexe simpel maken. Ik kan heel goed vanuit de complexiteit alles terugbrengen tot de essentie. Duiden van gebeurtenissen vind ik interessant. Vanuit bewustzijn en patronen die ik vanuit allerlei perspectieven waarneem. Ik ben leergierig en zal altijd proberen iets wat mijn interesseert, eigen te maken. Creativiteit staat daar bij voorop. De rust die ik van nature heb, voel ik ook steeds meer met de natuur. De verbinding met bomen, planten en dieren is magisch en maken me zo blij. Net als het contact met Gaya, het bewustzijn van de aarde. Ik voel me verbonden met de prachtige kristallen die zij voorbrengt en waar ik veel mee werk. 
Ook werk ik graag met Tarotkaarten. De prachtige en rake uitleg helpen mij en anderen om het pad en het bewustzijn rondom iets te verhelderen.

Mijn gezin is mijn grote steun en spiegel. Samen zijn we een team en vormen we een veilige basis voor elkaar. Mijn man geeft mij alle ruimte en van mijn kinderen leer ik elke dag weer. Hun wijsheid raakt me keer op keer. Het is een reis die we samen afleggen. Een reis die ik nooit zou willen missen. Wat een rijkdom!

 

Gezin
bewustzijn
Natuur
Kristallen
Tarot en inspiratiekaarten

in bewustzijn

Het begin van mijn reis in Bewustzijn begon bewust ruim 20 jaar geleden. Door mijn burn-out leerde ik voor het eerst wat het effect van ademhaling is op je welzijn. Het was een aftrap om vanuit mijn hele lichaam te voelen. Ik had mezelf namelijk aangeleerd om te vluchten in mijn hoofd. Het voelde vaak alsof ik boven mijzelf zweefde. Ik durfde niet in mijn volledige lichaam te leven. Altijd alert om er weer uit te gaan. Om me daarbuiten veilig te voelen. Maar als bewustzijn in een menselijk lichaam werkt dat niet zo. We mogen volledig leven. Volledig in dit lichaam aanwezig zijn. Alleen dan kunnen we mega stappen zetten op ons zielenpad.

Grote stappen maakte ik toen ik in aanraking kwam met systemisch werk en de opleiding IET (Integrated Energy Therapy) ging volgen. Het healen door middel van de energie van Engelen heeft bij mij veel in beweging gezet. Het contact met Engelen heeft me heel veel vertrouwen gegeven. En ik voel ook dat ik word begeleid door Engelen en specifiek door Aartsengel Gabriël. 

In januari 2020 was er een stem binnenin mij die zei dat ik op de rem mocht gaan staan. Om alles waar ik mee bezig was op pauze te zetten. Dit was net voordat de hele wereld op pauze werd gezet. Het schepte de ruimte die nodig was om naar binnen te gaan en daar angsten aan te kijken. Het was het begin van een enorm snel leerproces van bewustzijn. Een hele grote stap in ontwaken en mij steeds meer herinneren wie ik eigenlijk ben en wat ik hier mag doen in dit leven.

Met het verhogen van mijn frequentie komen er hele mooie inzichten. Ik kan met steeds meer helderheid de wereld inkijken. Juist in een tijd waar het zo chaotisch was en is in de buitenwereld. Vanuit rust en vertrouwen wordt alles steeds duidelijker.

Mijn pad ontvouwt zich steeds sneller. Ik mag situaties duiden in de wereld vanuit energie en bewustzijn. Ik ben er om lichtjes in de ogen van mensen te laten schijnen door ze veiligheid binnen zichzelf te laten ervaren. En hen helpen het leven te ervaren zoals het eigenlijk bedoeld is: Simpel. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en met een enorme creatiekracht. Altijd verbonden als mens met moeder aarde.

De komende tijd zal zich steeds meer ontwikkelen binnenin mij. In volledige vrijheid en vormloosheid en zoveel mogelijk in het moment zal ik via deze site en op andere manieren de mensheid helpen om naar een hoger bewustzijn te gaan.

Ga je mee op reis naar binnen?

Het licht en de kracht in ieder mens is magisch

We zijn allemaal creators. We zijn allemaal heel en vol licht. We zijn het alleen vergeten. Het is mijn passie om je het licht weer te laten ervaren. Door alles wat ik doe, hoop ik je te inspireren om zelf de stappen te zetten. Want je kunt het! In de kern is het heel simpel. We hebben alleen de moed en de bereidheid er voor nodig.

Een hele mooie stap is om alles met wat meer speelsheid en humor te benaderen. Zo word ik blij van muziek, zeker muziek met een hoge frequentie. Dat neemt je mee op een reis naar binnen. 

Ik deel graag mijn playlist met je met high vibrational music, zoals ik het noem. Geniet er van en sta toe dat je op de golven van de muziek gaat voelen wat er boven komt en geniet daar van.